搜索
設為首頁收藏本站
建筑時空 首頁 建筑作品 工業建筑 查看內容

歐萊雅德國總部建筑設計欣賞

2018-10-3 17:36| 發布者: ccbuild| 查看: 28459| 評論: 0

簡介:除了共計1,000個固定工位的開放式工作區域之外,這一全新的辦公環境還設有890處靈活的辦公點:包括大量創新思考的小隔間,會議室,電話間和一個無音室。員工可依據偏好來自由選擇坐著或站立辦公,既可以同團隊一起邊 ...

 

除了共計1,000個固定工位的開放式工作區域之外,這一全新的辦公環境還設有890處靈活的辦公點:包括大量創新思考的小隔間,會議室,電話間和一個無音室。員工可依據偏好來自由選擇坐著或站立辦公,既可以同團隊一起邊討論邊工作,必要的情況下又可以利用充沛的靜謐空間不受干擾地完成某項任務。

 

In addition to the open-space areas with a total of 1,000 permanent workplaces, the new working environments provide an additional 890 flexible workplaces: these include a large number of smaller think tanks, meeting rooms, phone booths and a silent room. It is left for the employees themselves to decide whether they prefer to work in a seated or standing position, whether they need to work with a team, or, if necessary, take advantage of one of those many retreats to focus on a task with zero distraction. 

 

 

所有辦公樓層都有一個共同特點,即在中央區域有一個半開放式、或者完全開放的會議室,圍繞此會議室整齊排列成片的開放式辦公區域。天花板、墻壁和地板安置的高水準吸音材質,以及辦公桌旁邊的垂直吸音板,共同保證了開放的辦公空間擁有高品質的聲音效果。

 

Each office floor is characterized by a meeting zone in the central area, semi-closed or completely open, around which the open working landscapes line up. The open-space areas offer high acoustic quality, which was achieved by an above-average sound absorption coefficient of the ceiling, wall and floor materials as well as vertical acoustic panels at the desk.

 

 

隨著此次搬遷,歐萊雅的員工們也革新了他們的辦公方式。開放式的工作環境和大量可選擇的辦公空間,使員工們可為不同的任務選擇最佳的工作環境。為了最大程度地滿足使用者們個性化的需要,室內設計新開發了大約1,000種定制家具,其中包括仿照該棟建筑外觀而設計的“歐萊雅產品架”。這棟地平線大樓的建筑本身和內部設計彼此互補,相得益彰。

 

Along with the relocation, the employees of L'Oréal have renovated their way of working.Thanks to the open working environments and plenty many alternative workplaces, employees can choose best places for every job. Furthermore, a total of about 1,000 special furniture units were developed, to best meet the individual needs of the users, including the "L'Oréal product shelf", which resembles the shape of the building. The interior design of tower Horizon and the architecture itself complements one another.

 

 

開放式的內部設計也能通過該建筑的玻璃立面向外呈現出來——“這座透明的大樓向整個城市開放,表達了該公司不僅僅對其雇員負責,還肩負著對整個社會的責任感。新總部以一種特別的方式完美傳達了歐萊雅品牌的價值觀。”事務所高級合伙人Volker Weuthen說。

 

The open interior design is also reflected on the outside in the glass façade of the building: "The transparent house opens up to the city, symbolizes that the corporation is committed not only to the employees, but also to the whole community. The new headquarters conveys the values of the L'Oréal brand in a special way," said Volker Weuthen, HPP’s Senior Partner.

 

 

首層平面圖 

Ground floor plan

 

二層平面圖

Second floor plan

 

標準層平面圖

Standard floor plan

 

 

項目信息

 

項目名稱:歐萊雅地平線“J1”

地點: Johannstrasse 1, 杜塞爾多夫

業主:The Developer (Horizon的子公司)

承租方:歐萊雅德國

建筑設計: HPP Architects

高級合伙人:Volker Weuthen

項目經理:Christoph Ebert

室內設計經理:Wolfgang Miazgowski

長度: 90 m

進深:16 m

高度:60 m

建筑面積:25,000 m2(地上)

總建筑面積:38,000 m2

使用面積:22,000(地上)

綠建:目標DGNB 金獎

起建日期:2015

竣工日期:2017

 

Project Information

 

Project Name: L'Oréal Horizon "J1"

Location: Johannstrasse 1, Düsseldorf

Client: The Developer

Tenant: L'Oréal Germany GmbH

Architect: HPP Architects Ltd.

Senior Partner: Volker Weuthen

Project Manager: Christoph Ebert

Interior Design Manager: Wolfgang Miazgowski

Building lengths: 90 m

Building depth: 16 m

Height: 60 m

GFA above ground: 25,000 m2

GFA total: 38,000 m2

NFA: 22,000 m2 above ground

Certification: DGNB Gold targeted

Start of Construction: 2015

Completion: 2017

收藏 邀請
鮮花
鮮花
握手
握手
雷人
雷人
路過
路過
雞蛋
雞蛋
已有 0 人參與

會員評論

返回頂部
内蒙古时时彩平台网址